Høykvalitetshytte i håndlaftet tømmer på Kvamskogen


Vårt prosjekt på Kvamskogen har en flott beliggenhet i et av de mest attraktive og solrike områder, med utsikt mot Tveitakvittingen og søndre del av Kvamskogen.
Området inngår i reguleringsplanen for Kvednaskogen, men har en usjenert beliggenhet på en sør-vest vendt flate mot Kvednagjelet. Hyttene er tenkt bygget som håndlaftete tømmerhus som er bundet sammen av inngangsparti/hall i reisverk. Kraftige takåser gir hyttene et gedigent preg og en kvalitet som står i generasjoner. Hyttene kan leveres alternativt med skifer eller torvtak. Innvendige kvaliteter som kjøkken/bad får høy standard.

Områdets plassering gir muligheter for aktiviteter året rundt. Om vinteren er tur og alpinterreng lett tilgjengelig.Sommer og høst er turterreng mot Myklavann en opplevelse og muligheten for småviltjakt og fiske er et aktivum for området. Ca. 45 min m/bil fra Bergensområdet, og kort vei til Norheimsund nær fjord og båtliv, Hardangerfjorden og Folgefonna. Hver enkelt hytte blir tilpasset den tomten den skal bygges på, og med spesielle hytter med særpreg. Høye kvaliteter gir stor annenhåndsverdi.

I løpet av høsten 02 / vinteren 03 har firmaet solgt 1 tomt og ferdigstilt og solgt 3 hytter. Som bildene viser er disse høykvalitetsbygg. Sammen med veiframføring og beliggenhet gir utbyggingen et solid inntrykk som skaper stor verdiøking i området. De 7 hyttene danner et eksklusivt tun skjermet fra annen bebyggelse. Det er vinterbrøytet bilvei fram til hver hytte, som er tilkoblet offentlig vann og kloakk. Dette er fritidseiendommer av høyklasse med beste beliggenhet.Solgt

Solgt

SolgtDe 3 siste tomtene i byggefelt Kvednaskogen på Kvamskogen ble ferdigstilt og solgt høsten 2005.

Reguleringsplan for Kvednaskogen er under revisjon.